Wednesday, January 28, 2015

Bukan rezki kami...

Assalammualaikum...

Pheww lame giler kot xupdate blog ni...besawang abes..

Penutup 2014 amat menduga kami suami isteri...29.12.2014..tarikh yg paling aku akan igt...aku keguguran..3hari sebelum tu aku bleeding..mase dh xsedap hati dah..doktor pon kate xsepatutnye bleeding during pregnancy..aku redha..memang belum rezki kami nak menimang cahaya mata ke2...mane silapnye pon xtau la..kun fayakun...kalo dah bukan rezki kita tetap bukan rezki kita..

Sekarang ni aku ade sikit rasa fobia nak pregnant semula...yela takut berulang balik...tapi dalam masa sama hati meronta2 jugak nak baby lg...sonok tengok kawan2 memboyot...

InsyaAllah harap2 ade lg rezki kami...aminn...teringin nak baby girl pulak..tp kalo boy lagi aku ok je..nak bg kawan kat hadif...xdela main sorang2 je kt rumah..hihi

Tata...

No comments: