Thursday, April 24, 2014

Set Nutriwhite Skincare



Salam,

Hari ni nak share pasal set skincare dari shaklee ni...Nutriwhite Skincare...produk ni setanding produk popular tau macam skII semua tu...harga memang jauh lebih murah la...pastu jimat plak sebab pakai sikit je dah cukup...mau tahan setahun jugak baru abeh guna..

Ok meh nak explen sket kegunaan dan kebaikan setiap satu yang ada dalam set ni ye.

1. Gentle Deep Foam Cleasing
- membersih dan menyegarkan kulit
- kandungan rumpai laut didalamnya berfungsi untuk menghilangkan kotoran, membuang sel2 mati dan menegangkan kulit
- alga hijau pula menyahtoksin dan melembapkan kulit
- strawberi begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
- lembut dan menyegarkan

2. Soothing Radiance Whitening Softener
- melembutkan dan mengembalikan pH yang seimbang
- kulit berasa lebih tegang dan segar dengan rosemary
- kudzu menegang dan mencerahkan
- marshmallow melembabkan
- mengelakkan kulit jadi kering


3. Daily Defense Whitening Essence
- Bear-Berry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit
- strawberi begonia untuk mengimbangkan pigmen kulit
- kacang soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompol jerawat
- mulberi untuk mencegah dari kerosakan akibat cahaya matahari
- tambahan vitamin c aktif untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
- lembut dan mudah diserap oleh kulit

4. Ultimate Protection Whitening Lotion
- licin serta kaya dengan pati botani seperti mulberi untuk mencegah kerosakan kuli akibat cahaya matahari
- Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit
- pelembap yang bertindak dari semua sudut ini melindungi anda dari kesan2 memudaratkan dari cahaya matahari
- membantu membina daya ketahanan kulit dan faktor persekitaran

5. Gentle Action Make up remover
- menjadikan kulit anda licin lembut dan berseri
- tunas pokok bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
- aloe vera menegangkan dan menyegarkan kulit
- lembut dan tidak berminyak

6. Spot Whitening Treatment
- memperbaiki kesan2 matahari serta jeragat kulit dengan cepat
- kuasa pencerahan botani dihasilkan dari pati likuoris dan peony yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
- cats claw menegangkan kulit
- vit c aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit

7. Overnight Renewal Whitening Cream
- memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
- linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
- scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
- vit c aktif mengurangkan tompok2 hitam serta mengembalikan seri wajah


Tahan sampai 9bulan.tahan sampai setahun....haihh jimatnyee

 So sesape nak try kebest an (ade ke pekataan ni) boleh contac sy ye.

Jom cantik..hhihi

Syida Kamarudin
FB : Syida Kamarudin
018-3937054

No comments: