Thursday, January 09, 2014

Entri Pertama 2014

Salam...

Wah2 lamenye xmenaip.....huhuhu.....mood sangat2 ke laut plus bz dengan segala urusan..hihi....bagus sangat disember langsung xde post pape....tup2 entri 2014...entri penutup 2013 takde ponnn......sian blog bertuankan daku.....hukhukhuk...

Takpela....move on jela kan....takmo bawak kemalasan 2013 tu....emmm ape nak bebel ek.....takde pe yg menarik pon....cumenye aku sekarang bz menyelami (ecececeh menyelami la sangat)...aku sekarang bz fokus dengan bisnes baru....aku baru2 je join shaklee.....ramai giler kan join shaklee....sume pakat2 nak carik side income....mane tau ade rezki kan....cube je peluang yang ada....sambil2 tu jage kesihatan sendiri gak.....

Wishlish 2013 tecapai x ek?hahahahdui....jap nk recall ape jela azam 2013 ritu.....cam xbape nak ingat je ni....tua sangat dah aku ni wire putus banyak....sume benda lupe...haaa satu yg paling aku ingat...azam 2013 nak berat badan 55kg....hahahah kelaut wehh....jahanam.....xde maknenye...xdapat pon 55kg tu.....takpela bawak je ke 2014...ngeee

2014 ni aku makin bekobar2....aku xnak dah macam2 plan tp action xde....Ya Allah permudahkanlah urusanku....wishlist 2014 aku nak simpan sorg2 je...harap2 diperkenankan....amin....






2 comments:

mama amir said...

semoga tercapai azam dan cita2 untuk 2014...insya Allah...^_^

Thirah Radzi said...

singgah pepagi. thirah folo sini