Monday, November 25, 2013

MOMMYCHA GOJES 1st GIVEAWAY

Salam.....

Dah la lame xapdet belog...tetibe join GA by mommycha.....siap post title ampu lagi....hikhikhik.....

Tengok sume geng dah join....takkan nk tengok je sampai due date kan....harus la menjoinkan diri jugekk....mane tau ade rezki menang 1st prize.....mihmihmih....

Jom tengok cemane ke care2 nak menjoinkan diri dalam contest ni....

Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.

Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)

Haaa.....senang sangat kan???kalo tak paham jugak sila la klik kat SINI untuk keterangan lanjutan....

So, marilah kite tepek gambar yang nak dipertaruhkan tu....jeng jeng jeng....


Ibu dan Hadif moment

Gambar ni diamek mase kami keboringan tunggu ayah si Hadif.....lambat nau kua opis.....so untuk ilangkan boring kami anak beranak yang pasan comels ni bercamwhore la lam kete.......hihihi.....teserlah keriangan Hadif bile bercamwhore ngan ibu......hakhakhak.....


1 comment:

Mommy_Cha said...

hi dear :)
alahai comeynye hadif tu.
meh mommycha geget meh.
tq tau syida sudi join GA mommycha.
banyak sgt penyertaan dah gigil nak pilih mana satu.
insyallah ade rezki hadif boleh menang.
yeayyyyy!