Friday, October 11, 2013

Shaklee Independent Distributor

Salam...

Weehuuu lamenye aku xapdet.....berhabuk2 belog picisan ni...hihi

Ni nak share ngan korang....aku baru je jadi shaklee independent distributor......so kalo sesape nak order produk shaklee leh la roger aku ek.....kalo korang tgl dekat dengan branch shaklee n ase nak beli sndri pon boleh.....pakai je id aku.....takde hal pnye....hihi





Kalo korang nak order direct sms aku lagi bagus....cepat sket aku reply k....maklum la aku ni duk pendalaman.....line intenet kang jap ade jap x...jap laju jap slow....ihihihi

JOM SIHAT DAN CANTIK DENGAN SHAKLEE.....

No comments: