Thursday, August 22, 2013

KRONISM

Salam........

Aku takde mood....sangat2....siyes xde mood....napela dunia ni tak adil sangat ek.....yang kat atas lupe yang kat bawah......kalo ingat pon setakat jenguk sekilas pandang.....nape jadi camtu....nape mesti ade diskriminasi...kronism.....nak buat ape pon dah tak seronok.....aku dah makin tak semangat nak perform cam dulu2......

Dari awal puasa ritu bile dengar berita ni ati aku tak gembira.....nak raye pon xsemangat hoiii.....tapi aku gembirakan gak ati sebab aku taknak tempias kat family kecik aku tu.....aku mesti happy sebab beraye kat sisi orang tesayang.....suami...anak....mak ayah...adik beradik......

Lom pon pasaan kecik ati, tak puas ati aku tu ilang, tadi dapat lagi update dari membe opis....memang sah sangat2......ahhhh aku geram.........sakit ati sesangat.........aku takleh nak mentioned detail sangat......tapi ape yang aku leh cakap........aku sangat2 kecik ati sakit ati ngan diskriminasi ni.........aku sangat2 takde ati nak teruskan.........sape ade vacancy roger aku wehhh....huahuahua........

p/s : mentioned pasal vacancy paham sangat la pasal pe yg aku duk kecik ati sangat ni kan

1 comment:

JeeMacey said...

biase la shida..politik office gitu la...