Saturday, March 23, 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"

Fulamak...MakDara buat GA la....blogger terkenal ni....tak silap aku penah menang award gak neh....

Disebabkan kak leen dah mengetag aku untuk join GA by MakDara ni, so aku pon dengan senang atinye nak join jugak le....mane tau ade rezki aku kn...hikhikhik.....

Selepas dengan semangatnye aku membace cara2 nk join GA ni, so dengan ini aku nak jemput kawan2 lain join same.....sape ek nak aku tag ni....almaklum la aku pon bukan blogger terkenal....hihi....makanye tag mereka2 ni jela.....

1) Kak Leen
2)Asknie
3) Amy






Para Penaja untuk GA ni :-







8 comments:

adzairdawati makdara said...

terima kasih ciDa kerana sudi join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama....

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

ciDa said...

@kasih lestari....

thanks follow...dah follow awk jugak

ciDa said...

@ayuejean....thanks....dah follow awk...good luck too

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #17 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini..! ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com