Thursday, October 18, 2012

Sedihnyee...T_T

pagi2 aku dah dapat berita sedih.....siyes sedey....aku de usha 1 umah ni....umah teres single storey....bukan umah baru la....tapi aku sangat suke sebab umah tu sangat luas...even depan umah len park 4 bijik kete aku ase....depan umah pon playground...harge pon menarik....hari2 aku duk usha kt blog ejen tu....dengan harapan umah tu belum terjual lagi....siap doa tu jangan la ade org len beli.....sebab aku nak bli sekarang cm xlepas je....nak bli umah ni kene gak standby kurang2nye 3% deposit tu kan....so kene la ade saving.....

tup2 pagi ni bukak blog ejen tu....tepampang pekataan SOLD kt iklan umah yg aku nk tu...waaaa nanges....T_T....mmg bukan rezki aku....rezki org len dpt umah tu....xpela....truskan usahe mengumpul duit n usha umah yang sesuai......

2013 wishlist...MESTI bli umh sndri....MESTIIII....

No comments: