Friday, October 05, 2012

Bengang Betul Aku

Rini jumaat...kalo jumaat opis aku rehat 2jam...so aku amek peluang la blk umah jap...kate umh n opis xsmpi 10mnt...hihi....rugi la kalo rehat lame2 xblk umh....hadif dh windu byk kt aku tu...eh2 hadif yg windu ke aku...ngeh2....

tu yg part sonok la...part yg bt aku bengang ialah.....ms ayah aku blk dr solat jumaat ayah aku kate de kete waja block kete aku...cmne aku nk kua g keje smule kang...aku kate xpe..die park kejap je kot...kang die blah la tu....

Dh nk abeh wktu rehat aku pn nk grk g keje smule la...dlm ati tedetik gak...dh blah lom kete waja yg block kete aku tu ek...aku pn turun kt parking...cehh ade lg la...dh la xde tgl pape note ltk no tpon ke kn...aku pon xde care len aku bunyikan je hon....2kali aku bunyikan dgr org dr tgkt 1 besore...."owww adik nk kua ek...jap2 ye..."...ok aku tgu dgn sabanye die turun n alihkn kete...dkt 5mnt gak aku tgu...aku dh la lmbt nk msk keje dh...haih....xlame pastu die turun ngan 2org anaknye....turun n jln dgn laju trus msk kete...xpndg aku yg tecongok kt lam kete...aku turunkn je tgkp kot2 die nk ckp pape kn...ckp sori ke...yela kalo aku xturunkn tgkp n ready nk grk je cm xbeadab lak kn...upenye die lg xbeadab...die dh jalan laju2 tu trus msk lam kete...start enjin n blah...aku cam....e'eleh minah ni...dh la say sori pn x sbb block kete org...pndg pn x....igt aku hadap sgt ke ko pandang aku n say sori.....kalo lawa sgt xpe gak...geram btl aku....mmg NO MANNER....huh

No comments: