Tuesday, July 10, 2012

Backpain

Semalam aku mek mc lg.....hohoho....
last week isnin pon aku mc gak.....psl kaki sakit...bengkak giler....puncenye sbb ahad tu aku jalan2 shopping brg baby sket.....
semalam lak aku mc sbb sakit pinggang n blkg......giler sakit weh...xtetahan aku....lantak la bos aku nk mrh ke pe psl aku asal isnin je mc...dh mmg sakit kn.....start je msk 36weeks ni mcm2 sakit aku....kaki la, pinggang la....smlm mc tu aku keje baring je.....
sbtu tu aku blk kmpg asben....ade kenduri ari ahadnye....aku dh mmg xleh duk bwh....nk bgn ssh...pstu duk bwh mmg sakit la segale2nye....tp aku pakse gak tlg bt keje yg ringan2....cm xsdp lak ipar duai tgk aku duduk je kn....xpela aku tahan jela wpon aku sakit senonye.....aku pakse diri je.....
pas kenduri tu plak sempat blk umh mak aku plak...nk mek air selusuh......mlm pas isyak br gerak lik kl......ptg kt umah mak aku tu aku dh start sakit.....tetibe dlm kul 6 lbh contraction giler2...trase cm baby nk kua dh....pstu sakit pinggang giler2....bahane duk bwh tlg bt keje ms kenduri tu...huhu...pakse diri lg...sndri la tanggung kn....
pas isyak gerak nk lik kl smule tu aku dh xtau nk duduk gaye mane lg lame kete...sakit pinggang giler2....jalan jem lak tu....mmg menguji.....mule2 ikut senawang...bajet PLUS dh clear la psl ms tu dh kul 11....elok je exit tol senawang kete besusun....xbegerak....lg la sakit pinggang n blkg aku....waaaa.....pstu hubby msk tol semban-pd....patah smule sbb nk ikut LEKAS....br la laju sket....LEKAS mmg clear....
smpi umh kul 1pg.....turun kete nk nek umah aku jalan tekangkang2.....sbb pinggang n blkg sakit giler....peha sume sakit same.....gagah la gak panjat tangge umah...dh sewa umh betingkat cmni la...lif xde.....waaa dugaan.....esoknye aku mc.....huhu...arini msk opis smule pon jln agak kengkang.....pinggang n blkg msih sakit....redha n bwk jela bdn ni.....leh x aku doa baby kua awl sket dr due....aku xmerungut...tp siyes aku cm xthn sakit......waaaaa.....xsaba nk pegang baby pon ye senonye....hehe

p/s : bos jgn mrh sy ye....sy mmg btl2 sakit skrg...xtipu pnye.....sy ase sy bakal mc lg pasni......ngeee

No comments: