Tuesday, June 19, 2012

Tak Saba Ingin Memeluk Dirimu

Hohoho...tajuk nk gempak je kn......
Mgu ni msk 34mgu dh baby ni.....6 weeks to go.....lalalalala (xsaba+nebes)...;p
bile trase baby gerak smpi senget2 pewot aku buat aku trase xsaba sgt nk pegang n pelok2 baby ni....oh
tp sbb baby lom kua lg so pelok pewot sndri jela....boleh....hahaha
skrg ni mcm2 mimpi aku alami...maybe sbb byk sgt pk n bdn penat kot....
setakat ni dh 3kali aku mimpi besalin...tiga2 mimpi baby boy....apekah mksdnye?btl2 ke baby dlm pewot ni baby boy atau mimpi tu sebaliknye...wallahualam....
senonye aku smpi skrg xtau gender baby ni...ritu scan xnmpk...baby sorok le plak....dsbbkn mls nk g scan lg aku n hubby decide bia la surprise je.....hihi
skrg ni aku dh standby 2name...1 name baby boy 1 name baby girl....ikutkn byk gak name aku pilih tp 2 name ni duk kt top list....
hubby suh prepare byk2 name, nnt baby dh kua eh try pgl n tgk name mane baby serasi....hubby pandai suh prepare name je, die xnk plak tlg cari same2....kang bile aku cdgkn ade je nk dibangkang...xbest la itu la ini la....huhu

pape pon tgu jela baby ni kua nnt ye....jgn jd cm along aku sudah....dh msk 7ari anak die kua, diorg xdecide2 lg nk ltk name pe....hahaha...

p/s : tetibe keinginan nk DIY membuak2....xsedo diri nk duk lame2 sgt dh xleh....xpe2 tgu dh beh pantang nnt ye....bkn nk DIY pe pon....gubah bunge je...ahaha

No comments: