Friday, June 01, 2012

Bikin ati panas saje

salam....

aku br je dpt kol ni.....dr no 012-388XXXX.....2 kali call....sblm2 ni ade jgk...no lain....byk kali la kol tp aku mls nk jwb kalo nombor yg aku xknl....tp td aku angkat plak sbb aku igt nombor cstmr yg nk mek sotk ahad nnt.....seperti diduge mmg no yg xdiingini yg kol....kate aku menang voucher swiss garden.....tetibe jela kn....die kate name n no tpon aku diorg dpt dr list name recommendation yg maybe kwn2 or sedare mare aku yg ltk.....mandai je la kn ko nk busukkn name kwn2 n family aku plak....ok layankn je...pstu dh msk soalan psl kad kedit.....haaaa aku agak dh......aku kalo bab kad kedit ni aku tau dh org call tu penipu......aku dgr je trus aku ckp xde n trus die kate xpela kalo cmtu....sb syarat2 mmg nk kene ade kad kedit....eh2 dasar nk menipu la kn....nape plak kalo xde kad kedit xleh ke dpt voucher yg ko sebok sgt nk bg tu.....aku trus ltk tpon......

mmg menyusahkan org la golongan2 ni kn....sbbkn diorg aku jd anti dgn nombor2 yg xdikenali...xangkat kang btnye urgent ke dr sesape....mmg siot la....dh la tu yg kol tu org melayu....korg xde keje len ke nk bt selain dr menipu org......bikin ati aku panas je.....ase nk tuka no tpon je....sgt2 mengganggu diorg2 yg xbertanggungjawab ni.....huh....

No comments: