Monday, May 07, 2012

Sape suh xpakai spek

huhuhuhu...rini nk cite psl tahap kerabunan aku yg makin meningkat...hahaa...dh tu xsedo2 diri nk pakai spek slalu....aku bese pakai spek kalo nk drive jauh@malam....tp skrg sejak dh peknen ni aku xde dh drive mlm....skrg ni aku drive utk ulangalik tmpt keje n umah je...plg jauh pon aku g pasa malam kt tmn melawati nun....kalo nk ke tmpt len mmg aku akan tgu hubby je bwkkn....aku dh xbrani nk kua sorg2 sbbnye aku sng nk kene pitam skrg ni....air masak mmg kene ade kalo aku nk kemane2 skrg ni....ni sume gara2 aku low blood...so mudah sgt nk pening nk seram sejuk 1 bdan....huhu

eh2 melalut kelain plak...nk cite psl spek n kerabunan senonye td...hahaha....
dlu aku pnye rabun ni xde kritikal sgt...eh skrg pon xdela kritikal...aku still leh drive kalo xpakai spek...tp tmpt yg dkt2 jela...kalo ujan mmg aku kene pakai spek....skrg ni kalo jalan2 kt lua teutame shopping kompleks aku ase aku mgm wajib pakai spek...lampu kt shopping kompleks ni mmg mengundang la...silau n bt aku pemandangan aku kabur2 je....smlm aku g jusco wangsa maju....ms kt food court tgh usha menu yg nk makan aku de pasan sorg lelaki ni...die lalu sblh aku n hubby....aku ase cm knl...tp xigt sape...last2 aku bia je...pstu dh duduk nk mkn aku tgk hubby aku cm tgh bekomunikasi bahase isyarat ngan org blkg aku...bkn la btl2 blkg...adela jarak 2-3 table...pstu hubby tjk2 aku...aku toleh la blkg....siyes aku xnmpk sape org tu...jenuh aku kecik n besokn mate still xnmpk....org tu pon cm nk ckp2 ngan aku....aku tanye hubby sape....hubby aku xknl...die kate org tu tanye2 n tjk aku....hubby kate opismate kot...dh 2-3 kali aku toleh still xnmpk sgt n xcam sape org tu..yg aku pasan lelaki yg aku selisih n ase knl td....aku duk pk sape ek...xpela jap g la aku p sapa diorg.....last2 akak tu yg bgn n dtg kt aku....mwahahaha.....dh btl2 die kt sblh aku br la aku kenal....laaa kakak tu dua pupu aku upenye....msti die igt aku sombong....hahaha...truk2....aku kate la aku xnmpk n xdpt cam die lgsg psl aku xnmpk...spek a.k.a senjata mata aku xpakai.....akak dua pupu aku tu gelak je...dh borak2 sume die n asben die pon nk grk...diorg dh abeh mkn.....hubby aku mmg xknl akak tu sbb blm diperkenalkn lg...asenye ms ktorg kawen pon die xde dtg....die pon dh jarang blk kmpg sejak mak ayah die meninggal...kalo blk pon time ade kenduri kt kmpg.....ramai sedare mara aku kt kl ni gak tp aku xpenah g umah diorg...hahaha....teruk btl....

ha tu kes smlm.....senonye dh byk kali gak aku kene cmtu...kdg2 aku nmpk org lambai2 aku dr jauh...tp dsbbkn aku xnmpk n xdpt cm sape org tu aku bt dunno je....ok x...hahaha....mane yg tau aku rabun tu diorg paham la kalo aku xbg respon......aku ase pasni mmg aku kene pakai la kot spek tu kalo nk kemane2.....xpsl2 aku kene chop sombong sbb bt2 xnmpk org...pdhl kenal....huhuhu

No comments: