Sunday, March 25, 2012

My Bestie

mTd duk komen2 kt wall ngan my bestie ni....pastu tetibe cm dtg idea nk tulis entri psl die plak...hihihi...bestie aku ni name nye NUR AIN BINTI MOHAMAD....aku kenal die ms ktorg same2 kelas kt matrikulasi....cmne tah leh rapat dgn die...maybe sbb ktorg dr negri yg same kot...mklm la kt matriks tu ramai student dr sume negri lam mesia ni...kalo kire2 nye ktorg dh kenal lbh kurang 9thn...lame gak tu...pas matriks ktorg tepisah...die msk U kt shah alam n aku plak tecampak ke utara tanah air...tp xbemakne ktorg teputus silaturrahim....ktorg still contact...die pon penah dtg uni aku skali...ikut kwnnye.....kalo cuti semester pon kdg2 ktorg hang out gak sesame...n ade skali ms cuti semester yg pjg aku n die same2 keje part time kt giant senawang nun...huhu kt situ lg mengeratkn silaturrahim ktorg...

aku sonok bekawan ngan die ni sbb die jenis lurus n klaka...die jenis bt klaka tp muke blur...aku je yg beria2 gelak...haha...skrg masing2 dh abeh study, kami same2 menapak plak kt kl neh...tp tmpt keje len2 lak....ms bujang dlu ktorg slalu la hang out....hang out betige...ade sorg lg kwn baek ktorg ni...time weekend boring ktorg plan la g cuci mate n rehatkn pikiran...tgk gelagat manusia kt kl ni...tgk muvi...xtvt wajib tiap2 thn kami, g jalan TAR usha baju raye...hihi...tp thn ni xpat dh sbb aku n kwn lg sorg tu dh kawen...ko g cr baju raye ngan org plak ye ain...sorry...hihi :)

dgn ain ni aku byk kongsi suke duke...dia satu2nye...segala rasia aku die tau n smpn elok2...aku pecaye kt die ni....asl de mslh aku cr die...mslh duit jela xpenah carik lg...nk kene try ni...agak2 die layan ke x...hihi....byk peristiwe yg belaku dlm hdp aku die tau....die slalu aku time aku perlukan die...sggp teman aku n same2 besengkang mate dgr mslh aku...even kalo die xpat nk respon time tu esoknye msti die xlupe nk tanye aku....bkn sng nk carik kwn cmni kn...
kawan2 tu mmg sng nk cr...tp die ni dh msk kategori sahabat....sahabat dunia akhirat aku....mmg xsonok kalo die xde....puji2 lak...kembang semangkung dh minah neh...;p


























ni lah NUR AIN MOHAMAD tu....die gak jd pengapit ms aku kawen ritu...hihihi

2 comments:

nur_ain_mohamad said...

wahhhh..sobss..sobss..teharu gile de cite psl ak d cni.. T___T peymes jap kut..huu..tp...nk wt pembetulan cket bley x?nur ain BINTI mohamad kut..ak lom tuka jantina lg la cidaaaaa.!!!!!

ciDa said...

bagoss....ko mmg alert...xsia2 ko jd kawan aku...:)