Wednesday, March 28, 2012

Aku dh Beranak

Fuhhh...tajuk xleh blah....huhuhu

Tapi siyes ni....malam td tah nape xsemena2 aku bermimpi....aku mimpi yg aku dh selamat deliver my baby.....baby boy plak tu...hikhik....apekah petandenye ye?

eceli aku xtau pon lg jantina baby aku ni....usia kandungan pon br msk 22 minggu...aku xg scan pon lg....xsaba gak nk tau jantina...tp igt nk g scan bile dh msk 6bln nnt....aku agak kepelikan nape msti dalam mimpi tu aku dapat baby boy...ni msti xlen xbukan sbb hubby aku yg nk sgt baby boy....pengaruh kt emosi n minda aku btl la....hahaha

Aku xkesah benonye jantina baby...boy ke girl...yg penting sume selamat n baby sihat walafiat....alhamdulillah dh tu kn....asben aku ni yg beria2 kate boy sbb kalo ikut gen dua2 pihak mmg anak sulung anak lelaki...mandai2 je die....yakin betul...huhu...tp kalo boy pon xkesah sbb mak aku lom ade cucu lelaki...yg de skrg cucu pompuan je...hihi...

hmmm aku btl2 xsaba nk p scan nk tau jantina baby ni la....bile la nk g agaknye ye....brg2 baby pon aku xstart bli pape pon....awl lg kot asenye...tp insyaAllah ms pureen pnye stock clearance sale nnt aku igt nk g jenguk...tgk la ape yg dpt dibli....aku xpenah lg g mane2 warehouse sale utk brg2 baby...yg kat klcc n midvalley ritu pon aku xg jenguk...hahaha....xpe slow2....nnt aku akan bli brg2 utk baby ni....sabo ye anak mummy....:)

No comments: